0 0,00 kr.

Piber

Her finder du vores udvalg af piber, som giver en anderledes og mere intens rygeoplevelse. Vi forhandler alle typer af piber som merskums piber, træ piber, metal piber, glas piber, majs piber, olie piber, samt bubbler piber og elektriske piber som er det sidste nye på markedet. Du finder vores piber i alle størrelser, lige fra en nøglerings pibe som du kan have med på farten, til en lang Gandalf hashpibe til den lidt ældre generation. Så her os os kan du finde den helt rigtige pibe til enhver lejlighed, og står du og mangler en specifik pibe som du ikke kan finde på siden, vil vi med glæde bestræbe os på at få den hjem til dig.

Filters

Viser 1–32 af 102 resultater

Hvilken pibe skal jeg vælge?

Det kommer lidt an på ens smag, det er svært at anbefale en enkel pibe alle folk bliver glade for. Nogle mennesker foretrækker en god pibe af træ, hvor andre hellere vil have en god glaspibe. Der er visse fordele og ulemper ved begge typer, og man er næsten nød til at opleve dem for at kunne bedømme forskellen. En træpibe har typisk en mere “rolig fornemmelsen”, og kan desuden have en lille bismag af træ, hvorimod en glaspibe er en mere “direkte oplevelse”, og samtidig giver en lidt renere smag. Vi vil rigtig gerne anbefale en Bubbler pibe, det er piber man fylder med vand, som typisk fremstilles af glas, hvilket giver en ekstra behagelig rygeoplevelse. Her er et eksempel på en bubbler: Heisenberg Single Bubbler

Køb billige piber med EU Prismatch!

Vi tilbyder EU Prismatch på alle de samme piber som vi fører i vores udvalg, hvis du uheldigvis har fundet dem til en billigere pris, et andet sted i Europa. Vi udvider hele tiden denne kategori, og søger du bestemte piber som du ikke kan finde i vores udvalg, uanset om det er metalpiber, glaspiber, træpiber, majspiber, eller traditionelle tobakspiber, kan vi altid undersøge om vi kan skaffe piben hjem til samme pris, eller måske endda billigere! Vi tilbyder samtidig fri fragt, hvis du bestiller for mere end 599,00 DKK ellers har vi faste lave fragt priser der starter fra 33,00 DKK med Bring. Fortryder du købet af din pibe, efter du har fået den hjem, har du 365 dage til at sende dem retur til os.