0 0,00 kr.

Røgelsespinde

Der kan være mange grunde til at du søger god røgelse til dit hjem, som for eksempelvis at skjule en anden kraftig duft. Vi forhandler røgelsespinde i mange forskellige varianter og dufte, fra kendte producenter som blandt andre Juicy Jays, Satya, Stamford, Golden Nag, HaZe, Tribal Soul & Aromatica. Så uanset om du er til frugt dufte eller kage, så kan du helt sikkert finde en billig og god røgelsespind i vores udvalg, der falder lige i din smag! Husk at lufte ud i ny og næ når du bruger din røgelsespind, så du samtidig får frisk luft ind sammen med din røgelse. Bemærk at det ikke anbefales at bruge sine røgelse pinde i længere tid ad gangen, specielt ikke hvis man har astma eller andre luftvejsproblemer.

Filters

Viser 1–32 af 179 resultater

Køb billig røgelsespinde her

Her hos HighHouse.dk kender vi vigtigheden af god røgelse fra dine røgelsespinde, og fører derfor et bredt udvalg af kvalitets røgelse til markedets bedste priser, fra blandt andre Juicy Jays, Satya, Stamford, Golden Nag & Aromatica. Har du prøvet Incense fra Juicy Jays med en duft af appelsin? Ellers kan vi varmt anbefale dem, sammen med deres Tropical Passion, der er blandt vores egne favoritter. Du kan også prøve lykken og finde din helt egen favorit, blandt de mange forskellige og billige røgelsespinde i vores udvalg. Husk også at købe en røgelsespinde holder / askefanger til din røgelse, dette hjælper med at holde styr på asken, og sikrer at dine pinde altid sidder solidt fast.

Køb Satya Incense hos HighHouse.dk

Satya røgelsespinde bruges verden over, både som meditation i mange buddhiske templer, men også til personlige ritualer eller som udrensning. Satya Incense sticks er god Indisk røgelse, og giver en skøn og afslappende atomsfære, for dig og dine omgivelser. Satya incense er håndruller i Indien, og findes i et hav af forskellige aromaer. Fremstillet af kvalitets sandeltræ, med en række tilsatte blomster olier, der gør røgelse fra Satya Incense blandt de førende på markedet. Alt emballage fra Satya er fremstillet af genbrugeligt materiale, og alle røgelsespinde har en brændetid på ca. 30 minutter hver.

Indisk Røgelse

Indisk røgelse bruges i mange forskellige kulturer til mange forskellige formål. I Indien bruges røgelse ofte i pujaer eller tilbedelsesceremonier. I Japan brænder man røgelse i templer og hjem, som en del af den buddhistiske praksis med bønner til Buddha. I Kina bruges tibetansk røgelse i taoistiske ritualer, der har til formål at give åndelig klarhed, og rense krop og sind ved at brænde røgelse ved ritualer.

Nag Champa Røgelse

Nag Champa Incense er fremstillet af en blanding af naturlige ingredienser, herunder harpiks, blomster, krydderier og æteriske olier. Nag champa-blomsten er hovedingrediensen i denne type røgelse. Nag champa har en sød, jordagtig duft, som siges at være åndeligt opløftende, og bruges ofte i meditation og yoga.

Nag Champa bliver fremstillet i hånden i små partier, og processen begynder med, at nag champa-blomsterne bliver samlet og tørret. Når de er tørre, males de til et pulver. Det næste trin er at tilsætte de andre ingredienser til nag champa-pulveret. Dette omfatter harpiks, krydderier og æteriske olier. Alle disse ingredienser kombineres og rulles derefter til pinde. Det sidste trin er at lade røgelsespindene hærde i flere uger. Dette giver nag champa-duften mulighed for at udvikle sig fuldt ud.