0 0,00 kr.
Shop

RAW – Challenge Cone 61 cm

119,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): CO0140 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Vil du gerne ned på en enkelt joint om dagen? Eller mangler du bare en udfordring til dig selv? Så er RAW Challenge Cone på hele 61 cm den helt rigtige udfording for dig! Dette cone kan være den ultimative udfordring til dig og din venne-gruppe, eller et sjovt indslag til den rigtig gode fest. Vær opmærksom på at for store noller i mixet kan være med at til brænde kæmpe cones meget skævt, og at minimum 3-4 cm bundtobak anbefales for at undgå spild! Kan indeholde ca. 60 gram tørret plante.

Sådan ruller du med RAW Challenge cone:

1: Fjern “pokeren” (det lange plastik rør der sidder i papiret)

2: Fjern det inderste support papir (det som der er rullet rundt om for beskyttelse)

3: Læg pakken på en flad overflade, og tag fat i toppen og træk det langsomt ud af det yderste lag beskyttelsespapiret.

4: Fyld monsteret op! Fyld det ekstra forsigtigt ved filteret, og sørg for at dit mix bliver jævnt fordelt, så det kan give jointen den rigtige struktur. (Ikke for hårdt, da dette kan få jointen til at brænde skævt) Der er inkluderet et specielt pakke redskab til at stampe med, samt et “scoop kort” der hjælper med at kunne fylde den uden problemer.

Pro tip: Pak den stramt i bunden, og lidt løsere i toppen, da den ellers kan brænde forkert. Nogle bruger også den inderste beskyttelse som den var pakket i, til at holde jointen stabil under rygningen.

5: Så er du snart i mål, og vi ved du er spændt! Men den sidste del er meget vigtig! Du skal nemlig huske at bruge begge hænder for at holde den stabil når du tænder den og ryger, da den ellers kan knække på grund af den store størrelse, og du vil ikke være en party crasher, vil du?

Produktdata

  • Producent : RAW
  • Type : Challenge Cone
  • Ubleget : Ja
  • Størrelse :  Giga+
  • Længde : 61 cm
  • Antal : 1 stk

Yderligere information

Antal

1-9 stk

Størrelse

Giga Size

Type

Ubleget

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RAW – Challenge Cone 61 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *