0 0,00 kr.

RAW

RAW – naturlige produkter til rygeren. Hvis du er ryger, så kan det være rart med et naturligt alternativ til konventionelt rullepapir. Lige fra begyndelsen har RAWs mission været at revolutionere tobaksindustrien med naturlige produkter, der forbedrer rygeoplevelsen. RAW Paper er blandt verdens førende brand indenfor produktion af jointpapir.

RAW har et bredt udvalg af rullepapir, filtertips og andet udstyr til rygeren, som eksempelvis et RAW lommeaskebæger. Deres mission er samtidig også at spare på de sundhedsskadelige tilsætningsstoffer, hvor man kan. Med produkter fra RAW kan du altid regne med, at du får autentiske glutenfri, veganervenlige, og ikke mindst miljømærkede produkter. Med sine naturlige jordfarver, er der hos RAW I høj grad kræset for det rå i både form og indhold. RAW arbejder desuden for at forbedre levevilkårene for mennesker i nød – lige fra børnehjemsbørn til ofre for naturkatastrofer.

“Det er vigtigt for os, at vi hjælper, hvor vi kan. Vi tror på, at alle liv er lige meget værd. Og du er automatisk med til at støtte, når du køber et af vores produkter. Find fx Artesano jointpapir og filtertips, der kommer i en coverpakke, og som samtidig kan give læ for vinden, når du ruller. Her er tale om et produkt, der er produceret uden klor, og med naturligt hampbaseret lim, som gør det yderst økovenligt, og måske til det bedste jointpapir på markedet.

Filters

Viser 1–32 af 98 resultater