Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Big Plant Science – Root Explosion

189,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): GG0812 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Med denne Root Explosion fra Big Plant Science, får du et særdeles effektivt bakterie grundlag for dine planter, når de er i spirringfasen. De millioner af mikroorganismer hjælper nemlig med at fremme rodproduktionen på dine planter, og dermed give dem de bedste forudsætninger, for at gro sig et stærk og solidt rodnet. Samtidig hjælper det også planten med at optage gødning, samt styrke den imod sygdomme eller tørke. Indholdet af tang, kulhydrater, B-vitamin, samt humiske og amino syrer, fungerer som mad og næring til det mikrobiologiske liv. Root Explosion fungerer desuden også rigtig godt, til når du skal ompotte eller lave stiklinger af dine planter. Når du bruger Root Explosion efter dit frø lige er spirret, anbefaler vi at du bruger ca. 2 gram pr. 1 liter jord. Hvis du ompotter til en større potte, skal du blot drysse 2-4 gram ned i hullet hvor planten skal placeres. Husk at når du ompotter dine planter, flytter svampe og bakterier automatisk med, og der skal efterfølgende bruges samme dossering ved vanding ca. hver 14. dag. Omplanter du større planter, anbefales det at øge dossering op til 4-8 gram. Vidste du at Root Explosion kan være med til at booste rodproduktionen med op til 150%, samt forøge optagelsen af fosfor med op til 118%, og derudover forøge enzym produktionen med helt op til 250%. Det er netop derfor at du ikke må på kompromis, med brug af Root Explosion fra Big Plant Science.

Produktdata

  • Producent : Big Plant Science
  • Produkt : Root Explosion
  • Periode : Spirring + Vækst
  • Mængde : 100 gram
  • Indhold : (Angivet i tør celle vægt) – Højeffektive Jordbakterier 0.5%, Biostimulans Komplex 2.0%, 18-Endo & Ekto Mykorrhiza 8.0%, Organisk Bæremiddel 89.5%.

Yderligere information

Mængde

200 g

Type

Pulver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Big Plant Science – Root Explosion”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *