0 0,00 kr.
Shop

RAW – Skate Deck Tray

82,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): MX0164 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Giv dine venner et smil på læben næste gang du ruller en pind i skateren, med denne RAW Skate Deck Tray! Nu kan du tage dine skatingfærdigheder til det næste niveau, og vise dine venner hvem der er bossen på rampen. Denne metalbakke er perfekt til at holde styr på dine rygeremedier som dit RAW RULLEpapir, filtertips, grinder eller hvad ellers du bruger for at rulle som en pro, så du kan nyde dine skatesessioner fuldt ud. Bakken er nemlig ekstra stor, og giver dig derfor masser af plads til at rulle det perfekte mix til en stor joint, der kan deles bag hallen, alt imens du og dine venner lader op til næste session. Så tag din skater attitude med på rampen, og få en unik oplevelse med RAW Skate Deck Tray. Med dens unikke design og store størrelse, kan du glemme alt om kedelige og ordinære mixerbakker af metal!

Det er en kendt skater-sandhed, at man altid skal have sin ryge-session klar efter en hård tur på rampen. Med RAW Skate Deck Tray har du altid alt hvad du har brug for lige ved hånden, og du kan bruge tiden mellem tricks til at slappe af og nyde livet. Så hvis du er en ægte skater, så ved du også at det ikke kun handler om at have den bedste teknik eller det nyeste udstyr, det handler om at have sjovt! Og med denne Skate mixerbakke kan du få det hele, nemlig sjov, stil og funktionalitet på samme tid.

Men det stopper ikke der! For at sikre at denne bakke er den bedste af sin slags, er der som en bonus inkluderet en ekstra detalje, der vil tage din fingre-skating til det næste niveau, nemlig den indbyggede rampe hele vejen rundt langs kanten! Ja, du læste rigtigt – denne bakke kommer nemlig også med en lille rampe, der giver dig mulighed for at øve dine tricks på en helt ny måde. Så tag dit gamle fingerskateboard frem fra skuffen, og rul af sted på dit fingerboard, og oplev hvor meget bedre og sjovere livet kan blive, med en RAW skate tray ved din side.

Produktdata

  • Producent : RAW
  • Type : Mixerbakke
  • Motiv : Skate Deck
  • Materiale : Metal
  • Længde : 425 mm
  • Bredde : 155 mm
  • Højde : 30 mm

Yderligere information

Materiale

Metal

Længde

400-599 mm

Bredde

100-199 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RAW – Skate Deck Tray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *