0 0,00 kr.
Shop

No Mercy Supply – CO2 Tabs 60 stk

114,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): KC0006 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Med disse CO2 Tabs får du et banebrydende og yderst effektivt produkt til planter i ethvert vækstmedium. CO2-tabletter er en fantastisk løsning, der er skabt specielt til dyrkning af planter på en række forskellige substrater. Tidligere var man nødt til at anvende dyre og komplicerede systemer til levering af kuldioxid, men nu er disse revolutionerende tabletter både billige, nemme og yderst effektive!

Kuldioxidmangel er en hyppig årsag til langsom vækst. CO2-mangel kan opstå på grund af dårligt ventilerede rum. Du kan bruge CO2-tabletter til at give kuldioxid direkte til dine planters rødder og hjælpe dem med at vokse sundt uden at udsætte dem for invasive behandlinger. Husk, at denne fremgangsmåde kun fungerer med sunde planter for at styrke deres vækst. Der opstår ofte CO2-underskud i lukkede grorum, på grund af den vanskelige ventilation i forhold til når der dyrkes udendørs.

No Mercy Supply CO2 Tabs indeholder 60 tabletter, der er nemme at bruge og opbevare. De er helt lugtfri og har en lang holdbarhed. Du kan bruge dem efter behov, og de vil give dine planter den kuldioxid de har brug for, for at vokse sig sunde og stærke. Kemikalierne fortyndes med let fordøjeligt magnesiumsulfat, for at forhindre magnesiumunderskud ved hurtig udvikling. CO2 er en gas, der frigives, når tabletter knuses, hvilket øger fotosyntesens assimilering.

Bemærk at det ikke virker at tilsætte CO2 før planterne får mørke, da planter i et mørkt miljø ikke optager CO2, og tabletterne kun virker i 4-6 timer. Hvis dine planter er sunde, skal du bruge en tablet pr. 100 liter vand en halv time før vanding (eller før du vander dine planter). Du kan også bare opløse tabletten i en skål, så den er klar til brug når du har brug for den.

Produktdata

  • Producent : No Mercy Supply
  • Type : CO2 tabs
  • Antal : 60 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “No Mercy Supply – CO2 Tabs 60 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *