Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Lurpe – Healthy Harvest 500 ml

189,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): GG00666 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

I denne Healthy Harvest blanding fra Lurpe Natural Solutions, har de udvalgt de bedste ingredienser til at skabe en næringsrig kompost te blanding, som bruges til vanding i blomstringsfasen. Det nøje udvalgte organiske materiale, samt andre ingredienser udgør Healthy Harvest det optimale nærringssupplement til dine planter i blomstringsfasen. Inderholder en nøje udvalgt og lang række gavnlige mikroorganismer, heriblandt, mycorrhizal og trichoderma svampe. Alle indgredienser er godkendt til anvendelse i økologisk landbrug, og egner sig til hjemmedyrkeren der gerne vil få mest muligt ud af de levende betsandele af i sin jord.

Vejledning til kompost te
Tilføres enden direkte i vandet, ellers omlaves det til en kompostte som vandes med. En kompostte, er det vand man vander sine planter med, hvori der er opløst næring fra et kompostmedie, i stedet for fortynding af flydende gødning.
Til at lave en god kompostte, er det en stor fordel at afskaffe sig en tilhørrende komposttepose til formålet. Den anvendes ved at den nedsænkes i godt iltet vand, sammen med ens te/medieblanding i, og dette skal stå og trække i 24/48 timer. Derefter kan det bruges til vanding uden yderligere filtrering. Til iltning af vandet kan der med fordel anvendes en luftpumpe.

Opbevaring:
Opbevares et tørt og køligt sted. 2-25 grader. Levetiden på mikroorganismerne mindskes efter 18 måneder fra batchdatoen.

Produktdata

  • Producent : Lurpe Natural Solutions
  • Variant : Healthy Harvest
  • Type : Pulver gødning
  • Periode : Blomstring
  • Mængde : 500 ml

Yderligere information

Mængde

0,50 Liter

Type

Pulver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lurpe – Healthy Harvest 500 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *