0 0,00 kr.

HESI

HESI Plantenvoeding B.V. er en virksomhed, der producerer og sælger plantegødning, plantehjælpemidler og jordtilsætningsstoffer hovedsagligt til cannabis industrien. Virksomheden er beliggende i Kerkrade, som ligger i grænseregionen Aachen i Tyskland. Hesi er en blomstrende international virksomhed med en global rækkevidde, herunder Europa, Amerika, Asien og Sydamerika, med et personligt præg og en jordnær tilgang.

Som virksomhed har Hesi altid prioriteret fremstilling af høj kvalitet. Plantenæringsstoffer og gødninger fra Hesi har længe været kendt for deres fremragende kvalitet. Hvert produkt er nu en “sundhedskilde” for planter på grund af vigtige tilføjelser som aminosyrer, enzymer og plantesukker. HESI har med succes skabt etpassende afbalanceret produkt til hvert stadium af plantens livscyklus, gennem grundige undersøgelser af planternes stofskifte.

Slutresultatet er et velstruktureret udvalg af gødninger, som kan anvendes af alle, i stedet for en specifik gødning til hver enkelt planteart! Ekstra vigtige stoffer virker beroligende på planterne og hjælper dem med at vokse. Som et resultat heraf bliver dyrkning af indendørs, have- og terrasseplanter en fornøjelig oplevelse.

Filters

Viser alle 30 resultater