Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Greenman Soap – Gardener’s Scrub 100g

(1 kundeanmeldelse)

27,00 kr.

På lager

Køb 1 - 2 stk
27,00 kr.
Total:
27,00 kr.
Køb 3+ stk og spar 8%
27,00 kr.
24,80 kr.
Total:
Varenummer (SKU): HE0001 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse:

Dette er en ren, naturlig og aromatisk sæbe fra Greeenman Soap, og kaldet Gardener’s Scrub. De er fremstillet med urter og æteriske olier, og er hver især beregnet til at blive brugt til et bestemt formål. Greenman Saop er fremstillet i England, og denne håndlavede kollektion af koldtbehandlede elementære sæber, er inspireret af den gamle keltiske myte om Greenman: Naturlig, jordnær og levende. Fra skovens fugtighed opstod denne håndlavede serie af koldt forarbejdede elementære sæber, som blev skabt af tågerne i England, hvor sæbens stolthed hører hjemme. Duftene af sæberne er på grund af deres enkelthed ekstra fremmende, og er kun fremstillet af bæredygtig palmeolie, ældgamle botaniske stoffer, rene aromatiske olier, samt de bedste parfumeolier på markedet, der vil forvandle din hverdagsvask til en sand renseceremoni, som du med garanti vil sætte pris på! Ud over bare at være en god håndsæbe, er de også certificeret fri for SLS og parabener, så Greenman sæben vil få dig til at føle dig godt tilpas med din hud og miljøet. Sæben er lavet med jordnære toner af æteriske olier fra egetræsmos, sød appelsin, nellike og muskatnød.

Produktdata

  • Producent : Greenman Soap
  • Variant : Gardeners Scrub
  • Type : Håndsæbe
  • Mål : 80 x 60 x 20 mm
  • Mængde : 100 gram
  • Produktionsland : England
  • Ingredienser : Natriumpalmat, natriumpalmekernelat, Aqua, glycerin, pimpsten, Citrus Limon Oil, Ocimum Basilicum Oil, natriumcitrat, natriumchlorid, tetrasodiumglutamatdiacetat, citronsyre, CI 19140, CI 42090, CI 18050, limonen, geraniol, linalool.

 

1 anmeldelse af Greenman Soap – Gardener’s Scrub 100g

  1. Vinnie

    Det må nok være den dårligste variant af dem, nogle af de andre er væsentlig bedre fx. night time.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *