Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Green House Additive Feeding – BioBloom 125g

129,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): GG0018 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Vil du have mest muligt ud af dine planter? Så skal du anvende BioBloom fra GreenHouse! Denne unikke all-in-one blanding af naturlige materialer, er formuleret specielt til blomstring og topskudsproduktion, og giver vigtige næringsstoffer, der både er let tilgængelige og langsomt frigives. Det betyder, at dine planter vil have alt hvad de har brug for, til at kunne trives i 8 uger eller mere! Derudover leverer BioBloom tilstrækkelige mængder af makro- og mikronæringsstoffer på den mest effektive måde, med store mængder fosfor i en naturlig form, for at give den energi, der er nødvendig for at opretholde væksten. Fremstillet af benmel, magnesiumsulfat, fjermel, sukkerroevinasse, rapsmel og dicalciumphosphat. Mycelium-svampene forbedrer substratets mikrobielle liv og påvirker ikke mennesker, dyr eller planter. Svampe er primært ansvarlige for nedbrydning af organisk materiale som f.eks. simple sukkerarter og aminosyrer. Desuden gør den mineraler der i første omgang ikke er tilgængelige for planter, opløselige. Så hvis du leder efter en god cannabis gødnaing, der hjælper dine planter med at nå deres fulde potentiale, er BioBloom svaret!

Sådan anvendes Green House BioBloom:
BioBloom kan anvendes i jord, kokos eller andre lignende substrater. For en blomstringsperiode på op til 8 uger, er der kun behov for én behandling. Hvis blomstringsperioden er længere, skal der gives en anden behandling senere i løbet af denne periode (som topdressing). Næringsstofferne frigives gradvist over en periode på 8 uger. Hvis vækstsæsonen er kortere end 8 uger, eller hvis substratet allerede er blevet gødet, skal doserne reduceres. Til frøplanter og unge planter (2-3 uger gamle) skal du bruge en 1/2 – 1/4 del af den anbefalede dosis. Hvis vækstsæsonen er forlænget, er det nødvendigt med en anden anvendelse.
Ved en 8 ugers blomstringfade er dosis i 1. uge 3 gram pr. liter substrat. Ved en 10 ugers blomstringsfase anbefales en dosering på op 2-3 gram i første uge, og derefter 1 gram pr. liter substrat fra uge 3.

Produktdata

  • Producent : Green House Feeding
  • Variant : Additive Feeding BioBloom
  • Periode : Blomstring
  • Type : Pulver gødning
  • NPK  : 4-9-9
  • Mængde : 125 gram

Yderligere information

Type

Pulver

Mængde

125 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Green House Additive Feeding – BioBloom 125g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *