0 0,00 kr.
Shop
-29%

Firefly 2+ Oak

Original price was: 1.959,00 kr..Current price is: 1.399,00 kr..

På lager

Varenummer (SKU): VA0086 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Med en Firefly 2+ vaporizer får du en yderst god og praktisk håndholdt vaporizer, som egner sig til både plante og oliekoncentrater, og er klar til brug på bare 3 sekunder! Takket være den dynamiske konvektionsteknologi, giver den samtidig intet spild af dit plantemateriale, og leverer en fantastisk og ren smag. Firefly 2+ er den eneste fordamper med en dynamisk opvarmning, der opvarmer over en lang række temperaturer ved hver indånding, hvilket betyder at luftstrømmen øges til det indstillede maksimum når du fordamper på den. Den kommer med en unik ladestation, der oplader den fuldt på 45 minutter, og op til 80% på blot 20 minutter, hvis du skulle have travlt og ikke kan vente på en fuld opladning. Du kan nemt følge processen ved at holde øje med om den blinker, dette betyder at opladningen er i gang, og når den lyser konstant blå, er den fuldt opladet og klar til brug.

Smart Touch sensor til start og sluk

Når du skal starte din Firefly 2+ vaporizer, skal du placere fingrene forsigtigt på berøringssensorerne på hver side, og trykke blidt som på en hver anden touch skærm. Den vil nu blinke grønt 2 gange inden den konstant lyser grønt, hvilket indikere at den er klar til brug. Jo længere tid du inhalerer, jo tykkere røg vil den producere. For at stoppe den igen, skal du blot fjerne fingrene fra sensorerne, hvilket får den til at slukke automatisk, smartere bliver det ikke!

App-styring via Smartphone

Firefly 2+ kommer med app til din telefon, som gør den yderst brugervenlig og nem at indstille via appen, som kan hentes til Android eller bruges som webapp. OBS: Da Apple har fjernet alle vaping baserede apps på appstore, er det desværre ikke muligt at hente appen til IOS.

Indstilling af temperaturen via appen, gøres simpelt ved at skubbe fingeren op eller ned i temperaturdiagrammet. Ønsker du at justere temperaturen manuelt udenfor appen, kan dette gøres let ved at trykke 3 gange hurtigt på venstre funktionsknap, som får LED lampen til at lyse rødt fra 1-7 gange, for at indikere hvad den aktuelle temperatur er på. Nu kan du herefter skifte temperaturen imellem de 7 indstillinger fra 140 – 225 grader, ved at trykke på venstre knap igen, imens højre knap også holdes nede.

Op til 6 vaping sessioner pr. oplading

Med et kraftigt batteri, kan Firefly 2+ vaporizeren give op til 6 rygesessioner på ca. 5 sug pr. session. Hvilket sammen med den hurtige opladningstid på 20-45 minutter, kun gør den inaktiv i en lille periode ad gangen, imens du nyder effekten fra din yndlingsplante. For at kontrollere batteri niveauet, skal du trykke på højre sensor 3 gange hurtigt, som efterfølgende blinker blåt fra 1-4 gange afhængigt af niveauet. 1 blink betyder 25%, 2 blink 50%, 3 blink 75%, 4 blik 100%, Rødt blik betyder at den er ved at være færdig for denne gang.

Vigtig info

Som ved alle andre vaporizere, er det vigtigt ved første gangs brug, at udføre en hurtig desinficering af maskinen. Dette gøres ved at starte den til maksimal temperatur med et tomt kammer, 2-3 gange i ca. 30 sekunder, så eventuelle rester fra produktionen brændes væk. Husk også at registrere dit køb på producentens hjemmeside, for at aktivere din udvidet garanti på maskinen.

Produktdata

 • Producent : Firefly
 • Type : Håndholdt Vaporizer
 • Farve : Brun
 • LED Display : Ja
 • Egnet til olie : Ja
 • Egnet til plante : Ja

Leveringsomfang:

 • 1 x Firefly 2+ Oak Vaporizer
 • 1 x Batteri + ladestation
 • 1 x USB 3.0 kabel
 • 1 x Koncentrat indsats
 • 3 x alkohol renseservietter
 • 1 x Brugermanual
 • 2 års fabriksgaranti

Yderligere information

Type

Håndholdt, Olier

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Firefly 2+ Oak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *