Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Clipper Metal Lighter – Peacock

(1 kundeanmeldelse)

129,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): LI3513 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Føler du dig nogensinde fanget i en grå hverdag, og har brug for noget livligt og farverigt at bringe lidt glæde i dine rygevaner? Så er denne Clipper Metal lighter lige hvad du har brug for! Denne holdbare metal lighter er inspireret af naturens eget mesterværk, en påfugls fantastiske fjerdragt, med sin unikke farveovergang fra mørkeblå til lyseblå, lysegrøn og mørkegrøn. Men det er ikke kun et smukt tilbehør! Den er også praktisk og holdbar, med et aftageligt flintsystem samt en pålidelig justerbar flamme. Derudover bliver den leveret i et smart metal etui, der både beskytter den, men også gør den særdeles velegnet som en “bil lighter”, så du altid er sikker på at have en lighter med på farten. Den perfekte gaveide til ryger uden en ønskeliste!
Så hvorfor nøjes med en almindelig lighter, når du kan have en smuk og holdbar metal Clipper lighter, der minder dig om naturens skønhed hver gang du tænder op! Er du ikke vild med farven? Så findes den heldigvis også i flere andre varianter.

Produktdata

  • Producent : Clipper
  • Type : Metal Lighter
  • Længde : 65 mm
  • Diameter : 25 mm
  • Farve : Blå / Grøn
  • Genopfyldning: Ja

Yderligere information

Type

Genopfyldning

1 anmeldelse af Clipper Metal Lighter – Peacock

  1. Linette

    Min favorit i tiden, tager den tit bare op for at stirre på den (:

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *