0 0,00 kr.
Shop

Askebæger – Green Alien & Moon

(1 kundeanmeldelse)

98,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): AS5122 Kategori:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Har du altid manglet en god makker, der ved hvornår der skal snakkes og ties? Det sidste ved denne hjælpsomme alien ihvertfald hvordan man gør, som du nu kan få chancen for at købe i en begrænset periode! Han er en god lytter, og et meget stærkt væsen, der på trods af sine tynde arme, altid står klar døgnet rundt med sine dybe askeskål, formet som månen! Selvom dine cigaretter eller joints hviler i timevis over hans arme, eller skålen er fyldt op med aske og skodder, så tag ikke fejl: Han taber dem aldrig selvom det ser hårdt ud!

Dette er den perfekte gave til rygere eller til dem, der sætter pris på venlige udefrakommende væsener, der altid er klar til at hjælpe og lytte! Og selv hvis du ikke ryger, kan dette askebæger bruges som dekoration og andre sjove ting, som eksempelvis en lille slikskål til weekenden, når børnene skal have serveret slik, chips eller nødder på en sjov og anderledes måde. Han vil med sine store øjne og sit mystiske blik, altid våge over dig og hvad enten du kommer i skålen! Så mangler du et sjovt og anderledes askebæger, der helt sikkert vil give dine gæster et smil på læben, næste gang de kommer forbi til en ryger? Så køb det nu før han er væk igen!

Produktdata

  • Producent : Ukendt
  • Type : Askebæger
  • Diameter : 110 mm
  • Højde : 135 mm
  • Farve : Grøn / Grå
  • Materiale : Keramik
  • Motiv : Strong Alien

Yderligere information

Materiale

Keramik

1 anmeldelse af Askebæger – Green Alien & Moon

  1. Lotte

    Min kæreste elsker det, han fik det i sidste måned og vil ikke bruge det som askebæger, da han synes det er en skam at bruge til rygning, så nu er det bare pynt i ved siden af computeren😅 Men så længe han er så glad for det vil jeg gerne give det 5/5 😂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *