Vi laver ny side! Beklager, hvis noget ikke virker helt endnu
Vi står klar til at hjælpe! Så giv os et kald! +45 71 710 420
0 0,00 kr.
Shop

Advanced Nutrients – Bud Candy 1L

185,00 kr.

På lager

Varenummer: GG0902 Kategori: Producent:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bud Candy fra Advanced Nutrients er en 100% økologisk energibooster, der kan give dine planter den energi som de har brug for, uden at overvælde dem. Dine planter har brug for mere sukker, aminosyrer samt kulhydrater i blomstringsfasen, end på andre tidspunkter af cyckussen. Og her sørger Bud Candy for at give dem det, på det hele rette tidspunkt, hvilket hjælper dem med at skabe et bedre slutprodukt.

Melasse og azúcaresy kulhydrater som Bud Candy indeholder, er nemlig nødvendige for en optimal vækst af dine planter. Du kan bruge Bud Candy til at levere den ideelle kombination alt efter deres behov, hvilket er med til at give store udbytter, blot med små doser af denne fantastiske formel. Det kan samtidig fremkalde gavnlige bakterier og svampe i rodzonen, ved at give dem disse næringsstoffer, og når organismer fodres med gode kilder til kulhydrater, trives de bedst og skaber bedre resultater.

Du kan skabe et sundt, levende rodsystem med Bud Candy fra Advanced, samtidig med at det kan øge rodmassen, forbedre næringsstofoptagelsen, samt beskytte rødderne mens du samtidig producerer vækstfremmende hormoner. Størrelsen, duften og smagen af dine topskud bliver betydeligt forbedret, når du bruge dette adjektiv.

Dosering af Bud Candy: Tilføj 2 ml. pr. 1 liter vand eller nærringsopløsning, fra uge 1-6 i blomstingsperioden. Fungerer i alle gromedier og hydropiniske anlæg.

Produktdata

  • Producent : Advanced Nutrients
  • Periode : Blomstring
  • Type : Væske
  • Mængde : 1 Liter

Yderligere information

Mængde

1,00 Liter

Type

Væske

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Advanced Nutrients – Bud Candy 1L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *