Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Lurpe – Green Sunrise 1,0 L

278,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): GG00665 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

I denne Green Sunrise blanding fra Lurpe Natural Solutions, har de udvalgt de bedste ingredienser til at skabe en næringsrig kompost te blanding, som bruges til vanding i vækst fasen. Det nøje udvalgte organiske materiale, samt andre ingredienser udgør Green Sunrise det optimale nærringssupplement til dine planter i vækst fasen. Indeholder en nøje udvalgt og lang række gavnlige mikroorganismer, heriblandt, Mycorrhizal og Trichoderma fungi, som står for nedbrydningen af det organiske materiale, og dermed bidrager med næring til dine planter. Alle ingredienser er godkendt til anvendelse i økologisk landbrug. Så dette er for dig der gerne vil få mest muligt ud af de levende bestanddele i jorden.

Vejledning til kompost te
Tilføres enten direkte i vandet, eller laves det til en kompost te som der vandes med. En kompost te, er det vand man vander sine planter med, hvori der er opløst nærring fra en kompostmedie, i stedet for fortynding af flydende gødning.
Til at lave en god kompost te er det en stor fordel at afskaffe sig en tilhørende kompost te pose til det. Den anvendes ved at den nedsænkes i godt iltet vand sammen med ens te/medieblanding i, og dette skal stå og trække i 24/48 timer. Derefter kan det bruges til vanding uden yderligere filtrering. Til iltning af vandet kan der med fordel anvendes en luftpumpe.
Opbevaring: 
Opbevares et tørt og køligt sted. 5-25C
Undgå for lang eksponering over 35C
Levetiden på mikroorganismerne mindskes efter 18 måneder fra batchdatoen.

 

Produktdata

  • Producent : Lurpe
  • Variant : Green Sunrise
  • Type : Pulver gødning
  • Mængde : 1 liter

Ingredienser: Alfalfa, brændenælde, alger, padderok, Azomit®, kiselgur, humus- og fulvinsyre, sukker, Epsom-salt, gær, Rhizobacteria, mycorrhizal fungi og Trichoderma spp. Rhizobakterier: Bacillus subtilis 525.000 ufc / g Bacillus megaterium 400.000 ufc / g Bacillus amyloliquefasciens 400.000 ufc / g Bacillus methylotrophicus 400.000 ufc / g Bacillus pumilis 400.000 ufc / g Bacillus licheniformis 400.000 ufc / g Wickerhamomyces anomalus 400.000 ufc / g Paenibacillus durus 400.000 ufc / g

Yderligere information

Mængde

1,00 Liter

Type

Pulver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lurpe – Green Sunrise 1,0 L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *