0 0,00 kr.
Shop

Kaya – E-Heater 510W

108,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): VV0034 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Med denne Kaya E-Heater, kan du nemt tænde dit vandpibe eller trækul, og få det til at gløde på ingen tid! Denne elektrisk drevne heater, tager kun kort tid at opvarme dit vandpibe-kul, og måler blot 15 x 15 cm, hvilket gør den nem at pakke sammen og tage med rundt. Den længste side, inklusive termostaten (drejeknappen), er 18 cm, og ledningslængden er på 150 cm – lang nok til at placere den som ønsket. Enheden leveres med fire sorte plastikpropper, som skal fungere som e-varmerens fødder. Du skal blot sætte dem ind i de tilsvarende huller i bunden af enheden, for at opnå en god stabilitet. Derudover øger disse propper afstanden mellem din e-varmer og gulvflader, samtidig med at de holder eventuelle ventilationsåbninger fri for blokering – begge adfærdsmønstre understøtter optimal luftcirkulation omkring din varmer.

Pakken leveres i en sort æske, som kan være en smule svær at åbne, men fylder til gengæld meget lidt i dit skab, når den er opbevaret indeni. Varmespiralen er i to rækker, så du kan tilberede en lille mængde kul på én gang. Du kan også lave mad med naturkul, direkte på den medfølgende varmespiral eller på grillristen. Der er fem varmeindstillinger tilgængelige på den drejelige termostatknap, samt en OFF-funktion. For at tilberede kul til vandpiber så hurtigt som muligt, skal du indstille termostaten på niveau 5. Den indbyggede overophedningsbeskyttelse garanterer sikkerheden under brug. Grillristen kan placeres over varmespiralen, og hvis du tilbereder kulterninger på risten og ikke på apparatets varmespiral, undgår du, at kulpartikler brænder ind, hvilket forlænger apparatets levetid.

Bemærk: Før du bruger e-varmeren første gang, anbefaler vi, at du tænder den på fuld kraft i et par minutter for at brænde eventuelle produktions- og opbevaringsrester på varmeslangen ud. Det er bedst at gøre dette udenfor, f.eks. på din altan eller i et godt ventileret rum.

Produktdata

  • Producent : Kaya Shisha
  • Model : E-Heater 510w
  • Type : Kul starter
  • Mål : 155 x 155 mm
  • Ledningslængde : 150 mm
  • Kulrist diameter : Ø 105 mm
  • Watt : 510 watt
  • Volt : 230V
  • Hertz : 50/60 Hz
  • Andet : Overophedningsbeskyttelse, Kulrist,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kaya – E-Heater 510W”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *