Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Heisenberg – Trimtray Set

597,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): EF1784 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Heisenberg Trimtray er den perfekte hjælper til trimning af dine cannabisplanter. Den består af to dele, et øverste og et nederste plastiklag, der hurtig og nemt kan adskilles når du er færdig med din trimning. Det øverste lag har en finmasket skærm, der er lavet af rustfrit stål med en maskestørrelse på 150 my. Dette sikrer at intet plantemateriale går tabt, og du kan opsamle den overskydende pollen samt de små blade og støv, i den nederste del af bakken til senere brug. Den er stor nok til at rumme en god mængde af dit plantemateriale, og så er den let at rengøre bagefter.

De medfølgende beskærersakse fra Heisenberg er også uundværlige når det kommer til trimning af cannabis. De har spidse klinger fremstillet af rustfrit stål, og er designet til at skære præcist på selv de mindste og mest skjulte steder på planten. Det er to forskellige sakse, den ene med en buet klinge, og den anden med en lige klinge, der giver dig mulighed for at arbejde med forskellige dele af planten, og opnå et perfekt resultat hver gang du trimmer.

Der medfølger naturligvis også en lille botanikerlup, der er en essentiel del af trimningsprocessen, og er den perfekte størrelse til formålet. Den er let at bruge, og giver dig samtidig mulighed for at se plantematerialet i små detaljer, og dermed finde de små steder der skal trimmes yderligere. Den er også let at transportere med rundt og opbevare, da den har samme størrelse som en kreditkort.

Yderlig bliver den også leveret med en smart pollenpensel, der er en lille og handy pensel, der er designet til at hjælpe dig med at opsamle det nedfaldende pollen fra planten. Den er også særdeles let at bruge, og kan skrabe selv de mindste hjørner af trimmebakken. Så alt i alt er Heisenberg Trimtray Set den ultimative hjælper til trimning af dine cannabisplanter. Med de medfølgende præcisionssakse, botanikerlupe og pollenpinsel, vil du opnå et perfekt resultat hver gang. Sættet er let at bruge, rengøre og opbevare, og brugervejledningen giver dig alle de oplysninger som du behøver for at bruge sættet på den mest effektive måde, hvilket gør denne trimbakke til et must-have for enhver cannabisdyrker.

Produktdata

  • Producent : Heisenberg
  • Variant : Trimtray Set
  • Type : Trimningsværktøj
  • Bakkemål : 500 x 325 x 90 mm
  • Sakse længde : 60 mm
  • Botanikerlupe længde : 85 x 55 mm
  • Pollenpinsel : 110 mm
  • Indeholder : Trimmebakke + saksesæt + Manual

Yderligere information

Type

Trimmer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heisenberg – Trimtray Set”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *