0 0,00 kr.
Shop

Heisenberg – Oil Extractor 33 cm

269,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): EF0802 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Med denne Heisenberg Oil Extractor kan du nemt udtrække olie fra dine cannabis planter på en effektiv og billig måde. Denne professionelle oil extractor er designet til at sikre en præcis og pålidelig ekstraktionsproces, der bevarer de værdifulde egenskaber og aromaer fra dine planter. Extractoren er konstrueret af holdbart borosilikat glas, der er kendt for sin modstandsdygtighed over for kemikalier og høje temperaturer. Med en længde på ca. 33 cm og en diameter på ca. 5 cm, er denne extractor både kompakt og nem at håndtere. Det er vigtigt at følge alle sikkerhedsanvisninger og anvende det anbefalede sikkerhedsudstyr, herunder tætsiddende tøj, sikkerhedsbriller og handsker når du ekstraktere.

Ekstraktionsprocessen er enkel og effektiv. Du skal blot afmontere cap’en med glasset, og fylde extractoren helt op med dit tørrede plantemateriale. Derefter skrues cap’en med glasset tilbage på extractoren, og du er nu klar til at begynde ekstraktionsprocessen. For at starte processen placeres extractoren med den store åbning over en passende opsamlingstank, mens gasflasken placeres på den lille åbning øverst. Glasset fungerer som et filter og et dæksel, og det anbefales at bære handsker, da extractoren kan blive ekstremt kold på grund af gassen. Efter at have sprøjtet gas i ca. 30 sekunder, skal du vente i cirka 15 sekunder, og derefter fortsætte med at sprøjte, indtil gasflasken er tom. Det er vigtigt at undgå indånding af gassen under processen. Herefter skal du vente indtil olien er samlet i den lille opsamlingstank. (Olien vil være en klar, lys / gennemsigtig farve).

For at fjerne eventuelle rester af gas, kan den lille opsamlingstank placeres i et vandbad i en større beholder med varmt vand i cirka 30-45 minutter. Når alt butan er forsvundet, vil olien stoppe med at boble, og efter at olien er kølet ned til cirka 21°C, kan den sikkert transporteres videre til indendørs til brug. Husk altid at opbevare olien på et sikkert sted, og vær opmærksom på at denne extractor kun er beregnet til brug med cannabis, og må ikke bruges til andre formål, og ALTID kun til udendørs brug naturligvis!

Produktdata

  • Producent : Heisenberg
  • Variant : Oil Extractor (Ca. 19 cm)
  • Længde : Ca. 19 cm
  • Diameter : Ca. 5 cm
  • Materiale : Glas

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heisenberg – Oil Extractor 33 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *