Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

HaZe Cannabis Incense – Bubble Gum XL

18,00 kr.

På lager

Køb 1 - 2 stk
18,00 kr.
Total:
18,00 kr.
Køb 3+ stk og spar 13%
18,00 kr.
15,60 kr.
Total:
Varenummer (SKU): RL0297 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Vi kan med glæde præsentere disse HaZe Bubble Gum XL Scented Cannabis Røgelsespinde! Disse fantastiske røgelsespinde er netop det som du har brug for, for at skabe en følelse af ro i dine omgivelser. Dens lækre duft har noter af slik med søde og blomstrede undertoner, samt et strejf af “dankness”. Disse pinde er håndlavede, og er specielt karakteristiske, fordi de er skabt af en hollandsk producent, der er kendt for sin høje viden om cannabis, og for at skabe gode kvalitets sikre cannabisprodukter, hvor der kun anvendes materialer af fineste kvalitet i hele produktionsprocessen. Den skønne duft af Bubble Gum, vil få dine rygergæster til at føle sig bedre tilpas, i den gode atmosfære som de skaber.

Incense Sticks som de også kaldes, findes i mange forskellige former og størrelser, men det er altid rart at have en større pind der holder længere. Den velduftende aroma fra disse stick, fylder selv store områder nemt, og fordi de har en duft der spreder sig hurtigt når de er tændt, kommer deres størrelse ikke i vejen for aromaens frigivelse. I stedet for at forsvinde hurtigt, bliver duften hængende, hvilket gør det til et ideelt valg for alle, der ønsker en god aroma i lang tid. Hver pakke indeholder 15 sticks, og har en brændetid på ca. 30 minutter hver.

Produktdata

  • Producent : HaZe
  • Variant : Bubble Gum XL
  • Type : Røgelsespinde
  • Antal : 15 stk.
  • Brændetid : Ca. 30 min.
  • Produktionsland : Holland

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HaZe Cannabis Incense – Bubble Gum XL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *