Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop
-14%

Grenco Science – G Pen Hyer

Original price was: 1.899,00 kr..Current price is: 1.633,00 kr..

På lager

Varenummer (SKU): EN0010 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

G Pen Hyer fra Grenco Science er en intuitivt designet, og kommer med en dobbelt-funktionele-nail, der fungerer med både koncentrater og tørrede urter, og kan tilmed tilkobles enhver understøttet bong med en SG 14,5 mm socket. (Adapter til SG 10 + SG 18,8 kan købes separat). Den er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, herunder et fuldt kvartselement, som giver en smart opvarmningsteknologi med konstant temperaturudgang, for at kunne levere en førsteklasses smag og damp.

Den er udstyret med et 6,000mAh genopladeligt lithium-ion batteri, som understøtter en lynhurtig og direkte opladning via USB-C, i et let og holdbart, anodiseret aluminiums kabinet. Den kommer også med en enkel tre-knaps betjening, samt en LED brugergrænseflade, der gør G Pen Hyer ekstra let at opsætte og aktivere, samtidig med at den leverer en kompromisløs oplevelse, uanset om du er begynder eller erfaren.

Yderlig har den et flettet strømkabel, med holdbare magnetiske “snap-in” tilslutninger, der forbinder batteriet til et let, anodiseret aluminiumstank, hvor enten den medfølgende kvarts tank til koncentrater kan anvendes, eller den til tørre urter hvis dette foretrækkes, uanset er det nemt og ligetil at skrue dem ind og ud. Koncentrat tanken opvarmes af et specialfremstillet rustfrit stål element, og har en fuld kvartskammer med en intern “op-stem”, der giver en maksimal overflade for opvarmningen, samt en effektiv luftstrøm med optimal fordampning af dine koncentrater. Den er magnetisk fastgjort og lavet af anodiseret aluminium med en indbygget keramisk foring, og dobbelte luftstrømningshuller der giver en jævn, roterende funktionalitet. Det medfølgende rustfrie voks værktøj, kan også fastgøres til toppen eller siden af tankkappen.

*Holdbarheden for G Pen Hyer Kvarts tanken er minimum 200 strømcyklusser. Det anbefales at udskifte din tank, når dette antal strømcykler er nået for bevare den optimal ydelse.
OBS: BONG PÅ BILLEDET MEDFØLGER IKKE.

Produktdata

 • Producent : Grenco Science
 • Model : G Pen Hyer
 • Type : Bærbar e-nail
 • System : Kompatibel med koncentrater og tørrede urter
 • Mål : Mangler
 • LED Indikator : Ja
 • Batteri : 6,000mAh genopladeligt lithium-ion
 • Farve : Sort
 • Egnet til olie : Ja
 • Egnet til plante : Ja
 • Garanti : 2 år
 • Leveringsomfang:
  1 x Grenco Science Pen Hyer
  1 x G Pen Hyer Kvartstank til koncentrater
  1 x G Pen Hyer Tankdæksel til koncentrater
  1 x G Pen Hyer Tankhus
  1 x G Pen Hyer 14mm glasadapter (Han/male)
  1 x G Pen Hyer Strømkabel
  1 x USB til USBC Opladerkabel
  1 x Rejseetui af hamp
  1 xrktøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grenco Science – G Pen Hyer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *