0 0,00 kr.
Shop

Aromatics – Citron & Muskatnød Æterisk Olie Duftpinde 200 ml

129,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): DP0014 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Duften af citron og muskatnød har en unik og opløftende effekt på sanserne. Når de to æteriske olier kombineres sammen, skaber de en duft af varme og komfort, som kan bruges i ethvert hjem, for at give en mere indbydende atmosfære. Med blot et par af de medfølgende rattan pinde, kan du bringe den levende og samtidig beroligende duft af citron og muskatnødder ind i dine omgivelser.

I hundredevis af år har man brugt planter til at behandle sygdomme med deres mystiske kraft. Nu kan du få adgang til lidt denne gamle magi, med helt naturlige æteriske olier optyndet i mineralolie, der bringer en dejlig duft i rummet som de placeres i. Med disse enkle ingredienser kan du antænde en aura af fortryllelse, så overrask dine venner og familie med de dejlige dufte. Du skal blot pakke den ud af emballagen, åbne låget, og derefter fjerne forseglingen, så er du klar til op til 12 uger med en fortryllende duft. Der findes i øvrigt flere varianter, som alle egner sig ideelt som en gaveide til hjemmet der har alt!

Tip:  For at opnå en endnu kraftigere aroma, kan du efter de har optaget noget af olien, vende dem om og lægge dem tilbage i glasset (med den ende der er udsat). Dette vil være med til at give en kraftigere duft i op til tre måneder! Gør dig klar til at begive dig ud på din olfaktoriske rejse, med disse aromatiske citron & muskatnød duftpinde fra Aromatics.

Produktdata

  • Producent : Aromatics
  • Variant : Lemon & Nutmeg
  • Type : Duftpinde
  • Mængde : 200 ml
  • Vægt : 250 gram
  • Flaskens mål : 300 x 100 x 80 mm
  • Oprindelsesland : Storbritanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aromatics – Citron & Muskatnød Æterisk Olie Duftpinde 200 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *