0 0,00 kr.
Shop

Ancient – Citronella Æterisk Olie 10 ml

32,00 kr.

På lager

Køb 1 - 2 stk
32,00 kr.
Total:
32,00 kr.
Køb 3+ stk og spar 13%
32,00 kr.
28,00 kr.
Total:
Varenummer (SKU): AE0059 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Inden du læser videre, så husk at tjekke allergener for denne olie! Citronella æterisk olie er nemlig udvundet af blade og stængler af Cymbopogon-arter, specielt Cymbopogon Winterianus. Denne olie er berømt for at være et plantebaseret insektmiddel, og er blevet brugt som et biologisk pesticid i 1948, og er registreret som sådan i USA. De vigtigste lande, der producerer æteriske citronellaolier, er Indonesien og Kina, som tilsammen tegner sig for ca. 40 % af verdens produktion. Ud over at være nyttig som insektmiddel for huden, anbefales denne olie til at behandle overdreven sved, fedtet hud og hår, og den fungerer som også deodorant. Det er meningen, at den skal reducere smerter fra gigt, mens den også forebygger influenza, forkølelse og mindre infektioner. Anvendt i en fordamper kan du opleve flere fordele som forvundet træthed, hovedpine og neuralgi, samtidig med at det skaber et muntert og optimistisk humør. Folk i det gamle Indien, Egypten og andre steder i verden brugte Cymbopogon-græsarten til at holde insekter væk – især myg.  Dengang boede folk ofte i nærheden af floder og vandkilder, og dette havde sine fordele, men det betød også flere insekter – som ofte medførte sygdom og død. Så det var et spørgsmål om at overleve, når man brugte græsset som afvisende middel. Anvendes med forsigtighed under graviditet, på grund af mulige bivirkninger på foster; undgå brug til børn under 3 år. OBS: Kan være livsfarlig at indtage oralt, eller hvis det ryges!

Produktdata

 • Producent : Ancient Wisdom
 • Variant : Æterisk citronella olie
 • Type : Æterisk olie
 • Oprindelsesland : Vietnam
 • Latinsk navn : Cymbopogon Winterianus
 • Ekstraktions metode : Damp destillation
 • Anvendt del af planten : Tørret gras
 • Mængde : 10 ml (40 gram)
 • Flaskens mål : 65 x 24 mm
 • Ingredienser : Cymbopogon Winterianus
 • Allergener : Linalool (1- <5%), Farnesol (1- <5%), d,l-Limonene (5- <10%), Geranyl acetate (5- <10%) dl-Citronellol (10- <20%), Geraniol (20- <50%) Citronellal (20- <50%)
OBS: Denne æteriske olie må ikke ryges, spises eller indtages på nogle måder!

– Kan skabe allergisk reaktion hvis du får dette produkt direkte på din hud eller dit hår ufortyndet, og du skal straks tage alt forurenet tøj af, og skylle huden med vand. Hvis du får det i øjnene, skal du skylle dem med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de er til stede og fortsæt derefter med at skylle. Ring straks efter en læge.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ancient – Citronella Æterisk Olie 10 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *