Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.
Shop

Ancient – Æterisk Olie Starter Sæt

259,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): AE0068 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Dette aromaterapi sæt med æteriske olier, er den perfekte måde at nyde fordelene ved rene, naturlige æteriske olier på. Dette sæt indeholder 12 stk. 5 ml flasker med Ancient æteriske olier, hver med sin egen unikke duft og terapeutiske egenskaber. Uanset om du ønsker at slappe af, eller få fornyet energi på en wellness måde, så er der en olie til lige præcis dig. Hver olie er 100 % ren, håndlavet, veganvenlig. Citron æterisk olie har en forfriskende, opløftende duft, der er perfekt til diffusion, eller til brug i en hjemmelavet rengøringsopløsning. Mandarin æterisk olie er fantastisk til at fremme afslapning og lindre angst, mens ho wood æterisk olie har en sød, træagtig duft, der er perfekt til at skabe en beroligende atmosfære.

Ylang IIIessentiel olie er ideel til diffusering under massage, eller til at tilsætte til dit badekar for en ekstra luksuriøs oplevelse. Vintergrøn æterisk olie har en stærk mintduft, der er perfekt til brug som fortynding i en bærolie, til brug i topiske applikationer. May chang essential oil har en frisk, citrusagtig aroma, der er god til diffusering eller til topisk brug. Eukalyptus æterisk olie er perfekt til at rydde op i trængsel, og fremme let vejrtrækning. Pebermynte æterisk olie har en kølende, forfriskende duft, der egner sig til brug i hjemmelavede skønhedsprodukter, eller til diffusering for at opkvikke og give energi. Æterisk teetree olie er fantastisk til at fremme sund hud og sundt hår, og kan bruges lokalt når den er optyndet, eller spredes i luften. Endelig er lavendel æterisk olie ideel til at fremme afslapning, og hjælpe dig med at få en god nats søvn. Aromaterapi-sættet med æteriske olier er den perfekte gave til dig selv, eller til en særlig person i dit liv, og bliver leveret i en særdeles flot gaveæske, med to dryppere inkluderet.

Produktdata

  • Producent : Ancient Wisdom
  • Oprindelsesland : Flere
  • Mængder : 5 ml. pr. flaske
  • Flaskernes mål : 65 x 24 mm
  • Varianter : Lemon, Mandarin, Ho Wood, Ylang III, Wintergreen, May Chang, Eucalyptus, Peppermint, Tea Tree, Lavender, Star Anise, CamphorOBS : Disse æteriske olier må hverken ryges, spises eller indtages på nogle måder!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ancient – Æterisk Olie Starter Sæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *