0 0,00 kr.
Shop

Ancient – Æterisk Olie De 12 Bedste

(1 kundeanmeldelse)

299,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): AE0069 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Dette Ancient Wisdom aromaterapi sæt er en fantastisk gave til hjemmet og sindet. Dette sæt indeholder 12 æteriske olier (5 ml hver) og 2 dryppere, perfekt til at skabe din egen personlige aromaterapioplevelse. De æteriske olier i dette sæt er 100% rene, håndlavede og veganer venlige. De findes i en række forskellige blomster-, mynte-, krydret- og urtedufte, som du kan blande og matche, for at skabe din perfekte duft. Uanset om du ønsker at slappe af efter en lang dag, eller opkvikke dine sanser, vil disse æteriske olier helt sikkert gøre tricket. Tilføj dem til din diffuser eller fordamper, eller påfør dem lokalt ved at fortynde dem, med en af de medfølgende dryppere. Oplev aromaterapiens kraft i dag, med dette sæt æteriske olier af højeste kvalitet.

Produktdata

  • Producent : Ancient Wisdom
  • Mængder : 5 ml. pr. flaske
  • Flaskernes mål : 65 x 24 mm
  • Oprindelseslande : Kina, Italien, Indien, Australien, Frankrig, Spanien, Vietnam, Brasilien, Indonesien, Haiti
  • Varianter : Ylang III, Lemon, Tea Tree, Lemongrass, Eucalyptus, Lavender, Rosemary, Bergamot, Citronella, Orange, Patchouli, Sandalwood AmayrisOBS : Disse æteriske olier må hverken ryges, spises eller indtages på nogle måder!

1 anmeldelse af Ancient – Æterisk Olie De 12 Bedste

  1. Lone

    Gav det til en veninde i gave, desværre var nogle af dem røget ud fra deres pladser i æsken ved ankomst, så de kom lidt rodet, men alle var intakte. Godt mærke, det er gode kvalitets olier.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *