Pakker afsendt med Bring har i øjeblikket længere leveringstid. Vi anbefaler derfor at vælge PostNord for hurtigere levering.
0 0,00 kr.

DynaVap

DynaVap Vaporizere er det helt perfekte valg, hvis du leder efter en effektiv og bæredygtig måde at nyde dine planter eller olier på. Deres vaporizere bruger nemlig ikke batterier, men skal i stedet bruge en kraftig torch lighter, hvilket gør dem utroligt pålidelige og holdbare. Der findes naturligvis også automatiske opvarmere, som du kan læse mere om længere nede. Med en DynaVap Vaporizer kan du få op til 75% mere ud af dine urter, sammenlignet med traditionel rygning. Her hos os kan du finde et stort udvalg af DynaVap modeller, herunder de populære DynaVap 2021 M, The Vong 2021, OmniVap og OmniVap Titatinum.

Vi har derudover også et stort udvalg af tilbehør og reservedele til Dynavap, som du kan bruge til at vedligeholde og forbedre din yndlings vaporizer. Fra mundstykker og O-ringe, til riste og automatiske opvarmere, vi har alt hvad du skal bruge for at få mest muligt ud af din vaporizer. Derudover tilbyder vi også EU Prismatch, så hvis du finder en bedre pris på en DynaVap vaporizer i en EU Shop, matcher vi prisen!

Filters

Viser alle 29 resultater